Ontdek het Noorden!

Betrouwbaar een boot huren op Ibiza

Een boot huren tijdens je vakantie, dat is natuurlijk een goed idee. Sommige mensen komen achteraf echter voor minder leuke verrassingen te staan.  Wist u dat er vele verhuurders zijn die u nog extra kosten zullen aanrekenen?

Ik denk maar aan de kosten voor benzine, u mag soms nog wel rekenen op €150/uur.

Ook moet u meestal nog een kapitein huren, tenzij u zelf een licentie heeft om hier met een boot te mogen varen.

Als u bij ons boekt, dan zijn er geen verborgen kosten.  Wij zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bekijk het aanbod van onze verschillende bootexcursies! Als je op een eiland bent dan moet je dit zeker ook eens beleven van op de zee.

Dit zal je niet snel vergeten!

IBIZA + FORMENTERA + ESPALMADOR

Je bent op vakantie in Ibiza en je waant je hier in een echt stukje paradijs!
Wat vele niet weten, is dat je op amper 20 min varen op Espalmador bent.
Espalmador ligt tussen Ibiza en Formentera , deze zustereilanden worden wel eens de Caraïben van Europa genoemd. De drie eilanden samen noemt men de Pitiusen van de Balearen.

Het eiland is onbewoond en heeft prachtige stranden. Hier kom je enkel met een kleine boot en bij laagtij kan je overlopen naar Formentera. Wij doen graag speciale dingen en laten je maar al te graag in volle verwondering genieten van de mooiste kleuren die de zee hier te bieden heeft. De boot is een grote zodiac en het is een avontuurlijke tocht.

Duur: +/- 4u

Prijs: 65€

Inbegrepen: drank & snacks

Open groep: maximum 10 personen

Hoogtepunten: Es Palmador, Formentera, paradijslijke stranden, avontuurlijke tocht

Knipsel 2
Knipsel
zodiac david
zodiac
De mooiste baaien van het westen + zonsondergang

Dit is vast de meest avontuurlijke boot excursie! We starten in de haven van Sant Antonio en varen met een speedboot langs de mooiste wateren van Ibiza. De baaien zoals Cala Conta, Cala Bassa en Cala Salada zullen u zeker bijblijven. We stoppen ook nog langs een verborgen baai om er te snorkelen.

De magsche rots Es Vedra en nog vele andere plaatsen zal u allemaal gezien hebben. Op het einde genieten we van de mooiste zonsondergang die Ibiza bekend is! Kortweg een dag om nooit meer te vergeten.

Duur: +/- 4u

Incl: drinks and snacks

maximum 12 personen

Hoogtepunten: prachtige baaien van het Westen, snorkelen, Es Vedra, zonsondergang

Knipsel 2
Knipsel 4
Knipsel 5
20151104_175109
Benirras of Tagomago

We vertrekken in de baai van Port San Miguel. U wordt hier opgehaald met een chaparral. Dit is een lounge boot waar je lekker kan op kan relaxen. We varen de baai uit richting het Noorden van Ibiza. Ondertussen is het zonondergang en kan u genieten van de kleurenpracht. Na de zonsondergang keren we terug naar een strand waar de hippies al jarenlang de zonsondergang vieren met trommels en dans. Hier is ook de bekende bar “Elements”

Tagomago: een andere optie: Starten vanuit Santa Eularia met bezoek van het eiland Tagomago waar de bekende muziekvideo van de Lambada is gefilmd.

Duur: +/- 3u

Inbegrepen: drank & snacks

maximum 10 personen

Hoogtepunten: bezoek aan verborgen baai, snorkelling, unieke zonsondergang op het legandarische hippie strand ‘Benirras’

Knipsel 2
DSC_0027_40
CALA XARRACA
CALA PORTIXOL
Eiland tour met Luxe speed boot

Wil je graag iets langer de zee op met een luxe boot dan is deze excursie iets voor jou! Dit is de eiland toer, de ideale gelegenheid om een volledige dag op zee te zijn.

Duur: 9u

Prijs: 800€

Optie: wilt u liever naar Formentera? Dat is mogelijk, voor dezelfde prijs

Inbegrepen: benzine, drank & snacks

Minimum 6 personen – maximum 8 personen

Hoogtepunten: volledige dag op zee, eiland toer, rust, luxe, tijd, snorkelen, relaxen,…

Het wordt een pracht van een dag en vandaag zien we alles van op de zee. Er is tijd om te zwemmen, snorkelen en te relaxen in de zon.

Deze dag zal u niet snel vergeten!

Knipsel
Knipsel 1
CALA XARRACA
CIMG2753